Lucie en Sebastiaan van den Berg openen op woensdag 17 januari 2024 de deuren van hun Dagwinkel America!

De oplettende kijker had het misschien al gezien….

En het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook zeker, de laatste handtekening is gezet. Op woensdag 17 januari om 08.30 uur zullen moeder en zoon de deur van hun supermarkt in America gaan openen!

 

Sinds de sluiting van de Dagwinkel in augustus heeft een werkgroepje vanuit Stg. Brood op de Plank, Dorpsraad America en enkele andere adviseurs zich ingezet om te zoeken naar een “oplossing” voor het gemis van de supermarkt in ons dorp. Uiteindelijk is dit dus mooi geluk.

 

Op woensdag 14 december werd tijdens een drukbezochte informatieavond in Aan de Brug uitleg gegeven over het proces tot die dag. En gelukkig kon toen ook bekend gemaakt worden dat Lucie en Sebastiaan van den Berg, die nu ook al de supermarkt op camping De Heldense Bossen runnen, de beoogd nieuwe eigenaren zouden worden. Contractueel moest e.e.a. nog wel goed vastgelegd worden en dat is dus nu ook helemaal rond. De naam Dagwinkel America blijft boven de deur hangen!

 

America is blij met de opening van de nieuwe supermarkt, maar om ‘m te houden is het natuurlijk ook belangrijk dat er voldoende klanten blijven komen. Vanaf 17 januari is iedereen er welkom!