De Nacht van het Dorp
De nieuwe activiteit vanuit de werkgroep Brood op de Plank die op zaterdag 21 april 2018 plaats zal vinden in en rond America. De werkgroep werkt dit jaar samen met Jong Nederland America en Limburg en OJC Cartouche.

Wat is dit?
Om de twee jaar organiseert werkgroep BOP al een Open Bedrijvendag in America, dat blijft ook zo. De Nacht van het Dorp zal één groot “Open Huis” zijn voor verenigingen, instellingen, organisaties en particulieren. Dan gooien zij de deuren open om te laten zien wat zij zoal in huis hebben. Vele mensen zullen dan op de been zijn om al dat moois van America te komen bewonderen.

U leest ook particulieren
Ja, dat is zo mooi aan De Nacht van het Dorp. Deze avond willen we Americanen die een leuke verzameling of hobby hebben ook de gelegenheid geven dit aan iedereen te tonen. Mensen met een mooie verzameling miniatuurautootjes of treintjes, postzegels, munten, borduurwerkjes of oud-kinderspeelgoed, of mensen die graag sleutelen aan oude auto’s, landbouwmachines of iets dergelijks. Als je ergens trots op bent, dan mag je dit tijdens De Nacht van het Dorp ook laten zien.

Deelnemers
Op dit moment hebben zich 26 deelnemers aangemeld voor de Nacht van het Dorp. Zij zullen op 12 verschillende locaties in America te bewonderen zijn op zaterdag 21 april. Wie de deelnemers zijn staat in het programmaboekje dat bij u in de bus valt, maar u kunt het ook bekijken via Programmaboekje-NvHD-America-2018. Daar staat ook onderstaande handige plattegrond in, die u wijst waar u moet zijn!

Na afloop zal er een gezamenlijke sluiting zijn in De Bondszaal. Daar zal een tombola plaatsvinden voor alle bezoekers van de NVHD. Laat u verrassen door de prijzen die je kunt winnen dan. Rockcoverband Pigtail uit America e.o. zal daarna de Nacht van het Dorp afsluiten in De Bondszaal tijdens de Afterparty die in handen is van OJC Cartouche. Hier moet je dus ook bij zijn.

Meer informatie is ook te zien zijn op Facebook Nacht van het Dorp en www.nachtvanhetdorp.nl.

Foto’s van deze dorpsactiviteit zijn te bekijken De Nacht van het Dorp 2018.
Heeft u ook een prijs gewonnen bij de tombola? Een aantal prijzen zijn nog niet opgehaald, zie het bericht over de Tombola.