Kermis-draaimolenKermis America
In het eerste weekend van juli is het weer kermis in America. En dit jaar heeft de dorpsraad er voor kunnen zorgen dat er een andere attractie naar America kon komen, De Crazy Calypso. Dus komt in en op de plaats van de Rupsbaan.

Voor de kinderen is er, net als andere jaren, een Kermiskleurwedstrijd. De kinderen van de peuterspeelzaal en de basisschool krijgen de kleurplaat via school. Er liggen ook een aantal de kleurplaten in de winkel van Ine Derks-Haegens en je kunt ‘m hier downloaden. De kleurplaten kunnen op kermismaandag ingeleverd worden bij De Crazy Calypso, Autoscooter en de Draaimolen van 14:30 tot 19:00 uur, je krijgt dan 1 gratis rit. De prijsuitreiking wordt gehouden op woensdag 6 juli om 16:00 uur, doe je best en win een leuke prijs.

Nieuw dit jaar is de Straatkrijtwedstrijd!!! Op dinsdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur mag iedereen, jong en oud, een prachtige straatkrijtkunstwerk maken. Dit zal plaatsvinden voor de deur van de kerk. Een deskundige jury zal alles beoordelen. En uiteraard hebben we een mooi prijsjes voor de winnaars. Deze worden ook bekend gemaakt op woensdagmiddag, 16.00 uur.

Winnaars Kermisloterij 2015Dan hebben we nog de Kermisloterij. Bij de attracties zijn de hele kermis gratis loten te krijgen. Deze kun je inleveren op woensdagavond vanaf 18.30 uur. Om 19.15 uur zal dan de spectaculaire loterij zijn met ook dit jaar weer zeer vette prijzen. Die wil je niet missen, dus kom allemaal…..

En of het nog niet genoeg is….
Dit jaar hebben we weer Kermiskortingsbonnen!!!
Kermiskortingsbonnen America 2016Het landelijke systeem van de Kermiskortingsbonnen uit het verleden is afgeschaft. Toch bleken ze goed te werken voor de exploitanten als leuke aanbiedingen voor de gasten. Daarom heeft de dorpsraad het idee van de Kermiskortingsbonnen over genomen. In overleg met de exploitanten is een eigen formulier opgesteld dat uitgedeeld is op de basisschool, in Het Peelklokje staat en nu hier ook te downloaden en te printen is. Maak hier zoveel gebruik van als u wilt!!!

Allemaal een heel fijne Kermis 2016 gewenst!!!