Kermisloterij America 2024
Met vele tevreden winnaars van de Kermisloterij 2024 werd de Kermis van dit jaar afgesloten. Want ook dit jaar werd er niet bezuinigd op het prijzenpakket. In totaal werden er 22 vette prijzen uitgedeeld met een waarde van zo’n € 900,00.

De gratis verkregen kermisloten konden dus ingeleverd worden om daarmee mee te dingen naar een prachtige prijs in de Kermisloterij. De te winnen prijzen waren dit jaar:

Eén niet te tillen doos van Dagwinkel America, een VVV-bon t.w.v. € 25,00 namens Jan Minten Assurantiën, een Snoeppakketje van de Notenkraam, een Fitnessabonnement (en bidon, stressbal en tas) van Kr8 in America, Waardebonnen van Ondernemersvereniging America OVA t.w.v. 15,00, een Oranjepakket van Ine Derks-Haegens, drie Tegoedbonnen voor een lichaamsmassage door Monique van Oorschot (DreamAngel Massages), kaartjes voor het Pazzop Festival, Waardebonnen van BBQ-specialist Henk Aarts t.w.v. € 15,00, een Puzzel/spellenpakket, Kubb Viking Game, een Tuinpakket, een Cadeaubon van Bouquetterie ‘t Hofje t.w.v. € 25,00, twee Waardebonnen van Cafetaria Hap & Stap t.w.v. € 10,00, een ontdekkingsspel, vier Zwemkaartjes van Center Parcs Het Meerdal en 1 grote Bluetooth Speakerset. En namens de gezamenlijke horeca van Kermis America (Boëms Jeu en OJC Cartouche) werd een cool zwart petje van America met nog een aantal consumptiebonnen uitgereikt. Allemaal prijzen die je wel zou willen hebben natuurlijk…

De gemeente Horst aan de Maas, de Kermisexploitanten, Ondernemersvereniging America, BBQ specialist Henk Aarts, Dagwinkel America, DreamAngel Massages, Bouquetterie ‘t Hofje, Ine Derks-Haegens, Kr8, Jan Minten Ass, Center Parcs Het Meerdal, Café Boëms Jeu, OJC Cartouche en Dorpsraad America, die deze loterij mogelijk hebben gemaakt, feliciteren allen prijswinnaars met deze mooie prijzen en hopen dat iedereen volgend jaar ook weer mee doet met deze leuke gratis loterij.

Bekijk de foto’s van deze loterij die door Lisa Reintjes gemaakt zijn via Google Foto’s.
Organisatie: Dorpsraad America