20160807_145003Van 21 t/m 29 augustus fietst Peter Hermans, samen met zijn 4 teamgenoten, naar de Mont Ventoux in Frankrijk (1200 km) en beklimt ‘m dan voor het goede doel, het Toon Hermans Huis in Venlo. Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen voor dit mooie initiatief zoekt Peter zoveel mogelijk sponsoren. Met America Amuseert hoopt hij zijn sponsorpot uiteraard te vergroten, maar het is zeker ook een manier om jong en oud in ons dorp met elkaar te verbinden. Een doelstelling die ook wel behaald is vandaag.

De aanwezige konden letters bij elkaar verzamelen door een paar spelletjes goed te doen, namelijk korfballen, latje trappen en darten. Met de letters kon een woord gevormd worden en de juiste antwoorden konden leuke prijzen opleveren die door heel wat lokale sponsoren verstrekt werden.

Na een welkomstwoord van Peter werd de officiële aftrap van America Amuseert, dat plaatsvond in de tuin van Station America, verricht door Wethoudster Birgit op de Laak. Ook Ger Spee, directeur van het Toon Hermans Huis en teamgenoot van Peter, sprak de aanwezige ook toe en gaf ook aan hoe belangrijk het Toon Hermans Huis voor mensen met kanker is in onze regio.

Na de woorden werd er natuurlijk ook even een balletje gegooid en getrapt en een pijltje geworpen. De meeste van de aanwezige bezoekers hadden dit inmiddels al gedaan. Zij bleven toen nog even wachten op het optreden van The Tree Amigo’s en aten daarbij een heerlijk broodje Hamburger van Bakkerlijk Ummenthun en Slagerij Henk Aarts. Het was een gezellige middag en het heeft een mooi extra bedrag opgeleverd voor het goede doel.

Wilt u ook dit mooie initiaties van Peter steunen, ga dan naar zijn persoonlijk Mont Ventoux pagina op www.grootverzettegenkanker.nl/peterhermans en op zijn Facebookpagina.

Bekijk de openingsspeeches en foto’s hieronder.

 

 

Facebook Pagelike Widget