Op woensdag 16 oktober werd in een vol Gemeenschapshuis Aan de Brug de plannen van de nieuw te bouwen wijk “Aan de Kerkenbos” gepresenteerd door de Werkgroep Wonen/Bouwen in America. In dit gebied zullen 50 woningen gaan komen, hiervan worden 20 woningen gebouwd in CPO-vorm door Americanen. Wonen Limburg (Thuis in Limburg) zal 17 sociale huurwoningen gaan bouwen (levensloopbestendig- en gezinswoningen) en de overige vrije kavels worden openbaar verkocht via InterMakelaars.

Ook werden op deze avond de nieuwe straatnamen die er bij gaan komen in ons dorp bekend gemaakt. Dit worden de Hub van Doornestraat en het Ben Kleuskenshof. Op de foto is te zien waar deze komen te liggen.

In principe zijn alle koopkavels onder voorbehoud verkocht op dit moment, maar plaatsing op een reservelijst is nog mogelijk.
Nog interesse in een woning, laat het ons dan weten middels een persoonlijk bericht of via wonen@inamerica.nl, of neem contact op met Intermakelaars via www.intermakelaars.com. De woningen van Wonen Limburg zullen t.z.t. aangeboden worden via hun site www.thuisinlimburg.nl (schrijf je nu al in)!

De presentatie van deze avond is hier te downloaden.