​Beste mensen,
America is een dorp waarin iedereen naar eigen vermogen kan en mag meedoen en mag bijdragen. Onderlinge waardering en de best mogelijke gezondheid staan in America voorop. We weten dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Hier proberen we oog voor te hebben. Afgelopen jaar in oktober hebben wij bijvoorbeeld het thema verslaving bespreekbaar gemaakt door de documentaire “Hoe deal jij” te vertonen. Deze avond werd druk bezocht en naderhand werd er nog lang nagepraat met elkaar. Er was duidelijk behoefte aan een vervolg op deze avond:

De datum waarop wij hieraan een vervolg geven is woensdag 11 december 2024 om 19.30 uur in de kantine van AVV America.

De input die verder opgehaald is in de bijeenkomst van oktober 2023 is het advies om verenigingen meer te betrekken hierin, en hier willen we graag gehoor aan geven. Wij willen graag ingaan op jullie vragen die leven bij het thema middelengebruik.

Tevens hebben we als gastspreker en ervaringsdeskundige Joey Litjens uitgenodigd, die als dorpsgenoot zijn ervaringen met ons wil delen, en ook in wil gaan op de vragen die jullie hebben. Preventiewerker Vincent van Gogh, medewerker Synthese, wijkagent en POH GGZ zullen aanwezig zijn op deze avond, ook zij zullen ingaan op bovenstaande vragen die jullie hebben.

Je kunt je aanmelden voor 1 december via dorpsondersteuner@americaleft.nl.
Graag tot dan!

Vriendelijke groet,

Mariet en Ellen
Dorpsondersteuners
Dorpsondersteuner@americaleft.nl