De organisatie van de Pubquiz van America 2017 kan wederom terugkijken op een zeer geslaagde avond. Het maximum aantal van 17 teams van 4 personen zaten om 20.00 uur netjes klaar om de 80 vragen van de pubquiz 2017 te beantwoorden. Het begon met een fotoronde met films als thema, waarna het vliegensvlug verder ging met diverse vragen uit verschillende categorieën. Tussen door een muziekronde. Ook hier waren de muziekfragmenten zeer divers te noemen, niet echt iets waar je je goed op voor kunt bereiden. Tijdens de pauze werden de deelnemers ook nog eens blij verrast door een heerlijk broodje Pulled Pork van Henk Aarts. Die ging er goed in.

Alle deelnemers deden lekker enthousiast en fanatiek mee, uiteraard om kans te maken op de felbegeerde titel “Beste Pubquizteam 2017 van America”, maar uiteindelijk kan dat maar 1 team worden natuurlijk.

Het team dat het “allerslumste” bleek te zijn was “En aan tafel 3”, bestaande uit Mark Geuijen, Peter van de Ligt, Marijn Litjens en Ruud Van Dijnen, Zij wonnen een mooie geldprijs en 4 kaartjes voor een rondleiding in de Heineken Experience in Amsterdam. Gefeliciteerd mannen!

Andere prijswinnende teams waren:

2e plaats: “4 zonder stuurman”  (Geldprijs en 4 kaartjes voor toneel van van toneelvereniging De Vrije Spelers)
3e plaats: “Team Klerkx”  (Henk Aarts vleespakket)
4e plaats: “Danny Smolders”  (Boodschappentas van Dagwinkel America)
5e plaats: “De twedde plaats”  (Waardebonnen van Ondernemersvereniging America)
En een troostprijs was er voor “Aarslikker Danny”  (20 consumpties en bittergarnituur bij Boëms Jeu)
Allemaal gefeliciteerd hiermee.

De Americaanse Pubquiz 2017 werd mede mogelijk gemaakt door Café Boëms Jeu, het café waar dit evenement natuurlijk ook plaatsvond. Maar de Pubquiz was er zeker niet geweest zonder de 2 organisatoren Cees Derks en Joep Geurts. Zij werden dan ook hartelijk bedankt door Jolie Litjens en alle deelnemers door een welverdiend applaus!
De organisatie heeft aangegeven al bezig te zijn met de volgende editie, dus…….

Hieronder enkele foto’s van deze leuke avond, mede met dank aan Café Boëms Jeu.