161005 PR Inloopavond NLEC - Flyer voor AmericaNL Energiecollectief voor America!
Een mooie deal voor u…..
 
Werkgroep Buurkracht America (Dorpsraad) heeft de deal in april voor America kunnen bewerkstelligen.
Maar met wie dan wel…..?
 
NL Energiecollectief is een bedrijf dat handelt op de energiemarkt/energiebeurs, het is dus geen energiemaatschappij. Dit doen zij al jaren succesvol op de zakelijke markt onder de naam Kobespa. Door collectief goedkoop energie (gas en electra) in te kopen op de wereldmarkt (beurs), kan NLEC deze u continu tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. NLEC is er voor iedereen die wil besparen, die inzicht in de energiemarkt wil en die niet houdt van administratieve rompslomp.
 
Maar wat houdt die deal dan in…
NLEC steunt projecten als Buurkracht. Daarom gaan zij America 20% van het vastrecht dat iedereen altijd betaald teruggeven aan het dorp, aan de Dorpscoöperatie America. Dat komt neer op ± € 19,00 per huishouden. U draagt hiermee een steentje bij aan onze dorpscoöperatie. Dat is toch mooi. Zij zullen dit besteden aan duurzame en maatschappelijk betrokken initiatieven die zij ondersteunen of nog op gaan zetten. Op dit moment zijn al een heel aantal Americanen aangesloten via deze collectieve inkoop van energie. Sluit jij ook aan?
 
Op woensdag 5 oktober zijn medewerkers van NLEC weer aanwezig in Gemeenschapshuis Aan de Brug voor een inloopavond. Zij leggen dan graag uit hoe e.e.a. werkt en rekenen u graag voor wat dit voor u betekend. Neem daarvoor dan uw laatste jaarrekening mee. Deze avond is van 18.30 tot 21.00 uur.
Maar u kunt ook nu al deelnemen en profiteren van de zeer voordelige tarieven! Ga daarvoor dan naar www.nlenergiecollectief.nl en vul uw gegevens in voor een offerte. Vermeld daarbij dan wel de Aanmeldcode “america” om ook te profiteren van de korting op de aanmeldkosten.