Vanaf de eerste zondag van juli t/m woensdag 10 juli is het weer kermis in America.
En dit jaar heeft de dorpsraad ook weer voor wat extra activiteiten gezorgd voor, tijdens en na de Kermis.

Voor de kinderen is er, net als andere jaren, een Kermiskleurplatenwedstrijd voorafgaand aan de Kermis. De kinderen van de peuterspeelzaal en de basisschool krijgen de kleurplaat via school. Er liggen ook een aantal kleurplaten in de winkel van Ine Derks-Haegens en hij is hier te downloaden.

De kleurplaten kunnen op kermismaandag ingeleverd worden bij De Rupsbaan, Autoscooter en de Draaimolen van 14:30 tot 19:00 uur, je krijgt dan 1 gratis ritje en wellicht win je er een mooie prijs mee. De prijsuitreiking wordt gehouden op woensdag 10 juli om 16:00 uur op de Kermis, dus doe je best….

Wat we ook weer organiseren is de Kermisstraatkrijtwedstrijd!!! Op dinsdagmiddag 9 juli tussen 15.00 en 17.00 uur mag iedereen, jong en oud, een prachtige straatkrijtkunstwerk maken. Dit zal plaatsvinden voor de deur van de kerk. Een deskundige jury zal alles beoordelen. En uiteraard hebben we ook een mooi prijsjes voor de winnaars. Deze worden ook bekend gemaakt op woensdagmiddag om 16.00 uur op de Kermis.

En dan hebben we nog de Kermisloterij. Bij de attracties zijn de hele kermis gratis loten te krijgen. Deze kun je inleveren op woensdagavond 10 juli vanaf 18.30 uur. Rond 19.15 uur zal dan de spectaculaire loterij zijn met ook dit jaar weer zeer vette prijzen. Die wil je niet missen, dus kom allemaal, want alleen dan kun je wat winnen!

En of het nog niet genoeg is….hebben we ook dit jaar weer de Kermiskortingsbonnen!!!
De dorpsraad deze kortingsbonnen samen met de exploitanten opgesteld in uw voordeel. In Het Peelklokje staan deze ook en je kunt ze hier downloaden en printen. Maak hier zoveel gebruik van als u wilt…!!!

Allemaal een heel fijne zonnige Kermis 2019 gewenst!!!