Op woensdag 6 juli om 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats van de Kermis Kleurplaten- en Straatkrijtwedstrijd 2016. Er waren dit jaar 52 tekeningen ingeleverd bij The Crazy Calipso, Draaimolen en Autoscooters, in ruil voor een gratis toegangsbewijs natuurlijk. Een hele kluif dus weer voor de jury om de mooiste er uit te pikken. Maar ze waren er uitgekomen hoor. In 6 leeftijdscategorieën waren er prijzen te winnen. Hieronder de uitslag:

0-2 jaar
3-4 jaar
5-6 jaar
7-8 jaar
9-10 jaar
11-12 jaar
Puck Hermans
Mila Noordijk
Daantje van Oyen
Han van Rengs
Mirthe Peeters
Marcel Geurts
Prijswinnaars Kermis kleurplatenwedstrijd en Straatkrijtwedstrijd

Maar de jury had dit jaar een extra prijs geregeld, namelijk een troostprijs. Deze was voor Sanne Hermans. Zij had haar arm in het gips, waardoor ze de tekening met links moest maken. Dat was heel erg goed gelukt vond de jury, maar net niet genoeg voor eerste prijs. Nu heeft ze toch een leuk troostprijsje gekregen, een dokterssetje.

Aansluitend was ook de prijsuitreiking van de Straatkrijtwedstrijd. Eerder al zag u hiervan de kunstwerken, De jury had 3 prijzen uit te delen. Deze gingen naar: Jonna Derix, Joris van Oyen en Malou Litjens.

De prijswinnaars mochten leuke prijsjes in ontvangst nemen. Dit is ook te zien op de foto’s die gemaakt werden door Hay Mulders.Prijswinnaars gefeliciteerd en alle andere kinderen bedankt voor de mooie tekeningen. En alle kermisexploitanten worden bedankt voor hun bijdrage aan deze wedstrijd. Volgend jaar heeft iedereen weer kans om een mooie prijs te winnen, dus….

[onedrivegallery id=”folder.f392cf477922908b.F392CF477922908B!5233″]