Russische hackers hielden America de laatste tijd in de greep. Diverse sites, appgroepen en de facebookpagina van Carnavalsvereniging De Turftreiërs waren gehackt. Ze wilde uiteraard heel veel geld zien. Gelukkig hadden onze helden Vorst Loek en Ceremoniemeester Bas een goed plan om alles op te lossen en uiteraard voor een nieuw Boorebroedspaar en een nieuwe prins te zorgen.

En natuurlijk kwam alles goed. Sander Staaks & Chantal van den Homberg vormen het Boorebroedspaar van 2019 en Sven Holtackers zal dit jaar regeren als Prins Sven I van De Turftreiërs 2019. Zijn adjudanten zijn Joey Derix en Lars Duijkers. Hiermee gaat het vast een geweldig carnavalsjaar worden. Alaaf…!!!

Na het uitkomen en de eerste polonaises door De Bondszaal toonden onze dansmarietjes hun nieuwste dans. Wat een geweldig staaltje van ritme en souplesse. Onze complimenten. Tevens werd bekend gemaakt dat Huub Geuijen dit jaar, tijdens de zittingsavonden op 22 en 23 februari, de Orde van Verdinste “D’n Turftreiër” in ontvangst zal nemen.
Gefeliciteerd Huub!!!

Prins Sven I zal op 9 februari van 20.11 tot 21.44 uur zijn receptie houden in De Bondszaal van America.

Op Carnavalszondag zullen Sander & Chantal in de onecht verbonden worden vanaf 15.30 uur in de kiosk vur de kerk op het plein. aansluitend zal hun receptie plaatsvinden in De Bondszaal.

Bekijk foto’s van dit Prinsen- en Verlovingsbal 2019 via Google Foto’s.
Bekijk de mooie foto’s van Hay Mulders (ook van het aftreden) via Google Foto’s.
En kijk zeker ook op www.turftreiers.nl