Op zaterdag 13 januari 2018 was de 18e editie van De Grote Playbackshow 2018. Tien acts zorgden voor een geweldige avond voor het publiek. Het waren stuk voor stuk goede optredens van een hoog niveau, maar de jury wist toch tot een top 3 te komen.

Uitslag Grote Playbackshow:
1e: Treble met Ramagana….. door: Nikki Ummenthun, Caroline Linskens en Loes Jacobs (van AVOC D1)
2e: Megamix van Grease….. door: Pien Philipsen, Yara Vissers, Puck Versteegen, Gaby Versleijen, Ise Kersten, Astrid Mulders en Ted Janssen (van De Meideroosjes van JNA)
3e: Foxtrot Uniform Charlie Kilo van Bloodhhoundgang….. door: Cees Derks, Joep Geurts, Rogier Klerkx, Chiem Jacobs en Silvia van Rosmalen.

Het Jeugdcomité America (Tiny Martens) maakte foto’s van de artiesten achter de schermen, van de prijsuitreiking en de winnende act, deze zijn te bekijken en te downloaden via Google Foto’s.

En op zondag 14-01-2018 was de 33e Jeugdplaybackshow van America. Dit jaar deden er 15 acts mee. Allemaal winnaars natuurlijk, daarom had de jury, bestaande uit Prins Henk IV, Oud Prins Ruud I, Oud Adjudant Antoon en bedrijfsleider van Dagwinkel America Jan Hellings, het ook weer moeilijk. Toch wisten ze een tot drie te maken bij de kinderen uit de onderbouw en bovenbouw. Op onderstaande filmpje is deze prijsuitreiking ook te zien. Hieronder de uitslagen:

 

Uitslag Onderbouw:

1e: 10.000 Luchtballonnen van K3….. door: Dania Janssen en Isa Hermans
2e: Haai Alarm van Kinderen voor Kinderen….. door: Lotte en Ellen Sikes, Melanie Derks, Iris van der Sterren en Ilse Hoeijmakers
3e: Pyamadag van Kinderen voor Kinderen….. door: Phoebe Weijs, Anne Haegens en Fabiënne Derks

Uitslag Bovenbouw:

1e: What About Us van Pink….. door: Jazlyn Litjens en Lucy Versteegen
2e: La Colegiala van The Boy Next Door, Fresh Coast ft Jody Bernal….. door: F. ie. n .e Sa .nd .er .s, Su .ze Na .bben en Sa. ar Pou . wels
3e: Springen Nondeju van Snollebollekes….. door: Sven van Heijster en Stan Derix

Jazlyn en Lucy mochten de wisselbeker nu behouden, want zij werden dit jaar voor de derde keer op rij winnaar van de Jeugdplaybackshow in America. Een super geweldige prestatie natuurlijk. Gefeliciteerd dames!

Bekijk en download de foto’s van het Jeugdplaybackshow 2018 via Google foto’s.