Zoals u weet hebben onze bisschoppen, vanwege het oplopende aantal corona-besmettingen afgelopen woensdag met pijn in het hart besloten om dit jaar geen publieke vieringen te houden op kerstavond. Op de kerstdagen daarna mogen we wel met iedereen vieren, zoals we tot nu toe hebben gedaan, met 30 mensen.

Wilt u dus naar een mis komen, meldt u zich dan van te voren aan bij Ine Daniëls, telefoonnummer 077-4641438 of 06-18260231 of geef het door via de mail: h.i.daniels@home.nl, uiterlijk 24 december.

Om toch zoveel mogelijk mensen mee te laten vieren zullen er twee kerstvieringen live worden uitgezonden in samenwerking met Omroep Peel en Maas (Omroep P&M). Op kerstavond om 23.00 uur wordt de Nachtmis vanuit de Lambertuskerk in Horst uitgezonden. Met voorafgaand een kerstboodschap van burgemeester Ryan Palmen.

Op eerste kerstdag om 09.30 uur wordt de mis vanuit de Sint Petruskerk in Baarlo uitgezonden.
Beide vieringen kunnen gevolgd worden via kanaal 41 op Ziggo en kanaal 1353 via KPN in gemeente Peel en Maas en Horst aan de Maas of via de website: https://www.omroeppenm.nl/livestream

Programma missen Kerstmis
Donderdag 24 december is er geen mis.

Vrijdag 25 december is er een mis om 11.00 uur. Helaas zullen de saxofonisten van de fanfare (op advies van de Nederlandse Muziekbond) de mis niet muzikaal opluisteren, maar er zal een organist aanwezig zijn.

Zaterdag 26 december is er geen mis.

Zondag 27 december is er een extra mis om 11.00 uur.
Ook in deze mis zal een organist de mis muzikaal opluisteren.

Op 25, 26 en 27 december is de kerk open om een bezoek te brengen aan de prachtige kerststal en/of een kaarsje op te steken van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor de tijden van de missen in andere parochies verwijzen we naar de site van de RK Federatie Horst-Sevenum: www.parochiefederatie-horst-sevenum.nl. Hier vindt u ook de misintenties per parochie.