Open Bedrijvendag in America
America bruist van de activiteiten door alle activiteiten van inwonersinitiatieven, verenigingen en lokale bedrijven. America staat voor leefbaarheid, dynamiek, saamhorigheid en omzien naar elkaar. De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen en bedrijven ontstaan. Graag nodigt de organisatie geïnteresseerden op zondag 23 april uit voor een kijkje achter de schermen bij enkele van deze ondernemers.
 

De Open Bedrijvendag is in principe om de twee jaar en wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd door de Stichting Brood op de Plank. Deze Stichting stelt zich tot doel om het ondernemersklimaat in America te stimuleren en om nieuwe activiteiten in het dorp te ondersteunen. Neem voor informatie contact op met Huub Geuijen, Peter Tielen, John Weijs of Hay Mulders.


Bezoek bedrijven
U kunt de vier bedrijven op hun locatie bezoeken met zowel de fiets als de auto.

U kunt starten waar u wilt en uw ronde besluiten met een bezoek aan het Ondernemersplein in de kern van het dorp: dit keer bij Gemeenschapshuis ‘Aan de Brug’. Hier kunt u kennis maken met enkele kleinere bedrijven en ook zullen de gebruikers van ‘Aan de Brug’ u laten zien wat zij zoal aan hobby’s beoefenen. Vanaf 11.00 uur tot ca. 16 uur openen de volgende vier bedrijven hun deuren op locatie:

– Erica Tuinen / Erica bestratingen – Hofweg 6b
– Rasgrow Berries – Hofweg 45
– Maatschap Klomp – Nieuwe Peeldijk 33

– ’t LaefHoes – Pastoor Jeukenstraat 6

Ondernemersplein
Vanaf 14.00 uur tot ca. 17.00 uur is het Ondernemersplein voor u geopend bij ‘Aan de Brug’, Past. Jeukenstraat 10. Hier maakt u kennis met enkele kleinere ondernemers, zoals:

– Optidee – exclusieve producten voor prettig leven, wonen en slapen
– Beavies sweets – lekkers voor uw feestje
– Carla Haan – pedicure en nagelstyliste
– Doorleven na Rauw verlies – coaching en begeleiding bij rouw
– Grondverzet Bart Broeders – u staat versteld van zijn kunsten met zijn kraan

– Een aantal gebruikers van Aan de Brug, zoals Oudheidkamer de Moeëk, Schildersclub Eigen stijl, Samen op Koers (bal), de Hoeskamer , de Ouderenbiljarters en de Computerclub

Bekijk ook hier de flyer van de Open Bedrijvendag 2023.

 

De Open Bedrijvendag wordt georganiseerd door de Stichting Brood op de Plank America
en mede mogelijk gemaakt door de Ondernemers Vereniging America (OVA).