Op zaterdag 6 januari 2018 vond voor de 2e keer America Bruist plaats, dit keer in De Bondszaal. Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst werd ook het Kampioenengala 2017 gehouden. Voor alle kampioenen van het laatste jaar lag er een medaille klaar en kon geteld worden op een welverdiend applaus. Tussendoor werden er heerlijke hapjes geserveerd door onze lokale ondernemers.

Na de presentatie van de jeugdige kampioenen werd aangekondigd dat Stichting Brood op de Plank de komende lente met een nieuwe activiteit voor en door het dorp. Op zaterdag 21 wordt het namelijk “De Nacht van het Dorp”. Een activiteit waarbij vrijwilligers van verenigingen, stichtingen, werkgroepjes maar ook particulieren hun passie en trots kunnen tonen aan de mensen. Het wordt één groot Open Huis in America. Dus als jij een geweldige mooie hobby of verzameling hebt die iedereen mag zien? Laat het de organisatie weten, dat kan bij Hay Mulders 06-21274075 of via nachtvanhetdorp@inamerica.nl. Op donderdag 15 zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden om 20.00 uur in Aan de Brug voor potentiële deelnemers en/of geïnteresseerden.

De avond werd lekker afgesloten met een optreden van de Three Amigos. Een super geslaagde avond avond dus, zoals ook op de foto’s te zien die gemaakt zijn door Nellie Mulders. Kijk daarvoor op Foto’s America Bruist 2018. Ook Bas Kleuskens maakte prachtige foto’s, bekijk deze op de pagina van Hallo Horst aan de Maas.

Hieronder de fotopresentatie met alle kampioenen van 2017, in totaal werden 125 Americanen “Kampioen”, 73 volwassenen en 36 kinderen. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn op deze avond, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een topprestatie, gefeliciteerd allemaal!!!

Bent u, of kent u kampioenen in 2018, geeft dit dan meteen door (het liefste ook met foto’s en/of filmpjes) naar kampioenengala@inamerica.nl. Dan kan er volgend jaar ook weer een Kampioenengala 2018 georganiseerd worden door Stichting Brood op de Plank, in samenwerking met de ondernemers en dorpsraad van America..

Onderstaande fotopresentatie is ook te bekijken en te downloaden via Google Foto’s.

 

 

America Bruist wordt mede mogelijk gemaakt door….

Bekijk deze ook op Google Foto’s.