Playbackshows 2018 op 13 en 14 januari !
Het carnavalsseizoen is begonnen en dus tijd voor de alom bekende playbackshows. Zoals altijd ligt de organisatie van dit super gezellige weekend voor jeugd én volwassenen, in de handen van het Jeugdcomité. Beide playbackshows vinden plaats in de Bondszaal van America.

Op zaterdagavond 13 januari zal voor de 18e keer de GROTE PLAYBACKSHOW plaats vinden. Voor iedereen die van de basisschool af is, is hier de kans! Pak de uitdaging aan om met één van die grote geldprijzen er van door te gaan!!! Hoofdprijs € 150,-. Geef je/jullie vóór 11 januari op bij Tiny Martens, dit kan per telefoon 077-4641848 of mail tinymartens-hermans@home.nl of via het opgaveformulier Playbackshows.

Op zondagmiddag 14 januari is dan de knalmiddag voor de basisschooljeugd. Voor de 35e keer vindt er dan de JEUGDPLAYBACKSHOW plaats. Zit je in groep 1 t/m 8 van de basisschool en wil je deze middag er met de grote wisselbeker vandoor gaan en/of met een geldprijs of vind je het gewoon leuk om mee te doen, geef je/jullie dan zo snel mogelijk op (vóór 4 januari) door het opgaveformulier in te leveren bij Tiny Martens. Of een mailtje sturen naar tinymartens-hermans@home.nl kan ook. Voor iedere “artiest” is er altijd een leuk aandenken.

Tijdens de Jeugdplaybackshow zullen de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses van 2018 en hun gevolg bekend gemaakt worden. Kortom een gezellig weekendje uit voor iedereen uit America en omgeving!
Schroom niet! Schrijf je in voor dit festijn!!!