Buurtcafé Veiligheid
Op woensdag 24 januari organiseert Dorpsraad America weer een Buurtcafé in Aan de Brug. Het thema van dit Buurtcafé is Veiligheid. Een thema dat veelvuldig genoemd is in de dorpsdagboeken die een paar jaar geleden rondgingen, waarover je regelmatig hoort en leest in de actualiteit en de waar op dit moment ook projecten lopen in onze gemeente, zoals de promotie van WhatsApp Buurtpreventie en het project Veilig op Weg.

Veiligheid is een breed begrip. Wij hebben 4 belangrijke veiligheidsonderwerpen voor u geselecteerd, waarover we met u in gesprek willen, te weten Brandveiligheid, Verkeersveiligheid, Criminaliteit en Internetfraude. Tijdens deze avond zullen dan ook gastsprekers aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden, namelijk van de Brandweer, de Gemeente, de Politie en de Rabobank. Ook zal er uitleg gegeven worden over het opzetten van een Buurtpreventie WhatsAppgroep in uw straat of buurt. Wellicht ook iets voor u!!

We hopen dat het voor iedereen een nuttige en leerzame avond gaat worden, waarin u mag komen luisteren en meepraten over de veiligheid bij u in en om het huis.

Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Gemeenschapshuis Aan de Brug
De koffie staat uiteraard voor u klaar!