Op zondag 23 april 2017 vond de 2e Open Bedrijvendag van America plaats. America, Dát Stiët! Iedereen kon daarbij een kijkje achter de schermen nemen bij diverse Americaanse ondernemers. Dat kon op 7 plaatsen in het dorp.

Bij 4 ondernemers “aan huis”, namelijk Linskens Sierteelt en vaste planten, Van Rengs Bestratingen en Van Veggel, Tegel- & Natuursteenwerken, Tielen Groenten BV en Bas4Cars. Op het Ondernemersplein, in een tent voor en in de Bondszaal zaten 6 Americaanse ondernemers, namelijk Pand 16, Tielen Taxaties, Overgangsconsulente Madeleine-Schuurmans, C-talAlpaca-America. Op het kerkplein vond een Oldtimershow plaats. En ook ‘t LaefHoês had haar deuren geopend en getoond welke ondernemers en initiatieven daar allemaal plaats vinden. Genoeg te beleven dus. Het werd dan ook een zeer geslaagde dag die afgesloten werd door discjockey Jelle Kleuskens en Ralf Bouweriks met een heuse Afterparty!

De Open Bedrijvendag 2017 werd georganiseerd door de Stichting Brood op de Plank i.s.m. Dorpsraad America, Ondernemersvereniging America, Slagerij Henk Aarts en Soundwave, Audio-Visual Rental & Service!

Bekijk nu het fotoverslag Open Bedrijvendag 2017 van Marco Hesp en met dank aan Richard Nelissen die een luchtfoto maakte van Tielen Groenten BV en Pepijn Spreeuwenberg van het beschilderen van de Jeep bij Bas4Cars.

Hay Mulders (mede-organisator) maakte ook een heel aantal mooie foto’s tijdens de Open Bedrijvendag 2017. Bekijk deze dan via Google Foto’s.

De organisatie bedankt alle deelnemende bedrijven en vrijwilligers en uiteraard ook alle bezoekers die in grote getale naar America kwamen.

Tot ziens, tot de volgende Open Bedrijvendag in America!