Grote Playbackshow 2017Playbackshows 2017, 28 en 29 januari !!!!!
Het Jeugdcomité organiseert in het nieuwe jaar wederom de bekende Playbackshows voor jeugd en volwassenen. Deze vinden zoals altijd, plaats in de bondszaal van America.

Op zaterdagavond 28 januari zal voor de 17de keer de GROTE PLAYBACKSHOW plaats vinden. Voor iedereen die van de basisschool af is, is hier de kans !! Pak de uitdaging aan  om met één van die grote geldprijzen er van door te gaan !!! Hoofdprijs € 150,- Geef je/jullie vóór 25 januari op bij Tiny Martens, dit kan per telefoon 077-4641848 of mail tinymartens-hermans@home.nl of via opgaveformulier elders in dit blad.

Op zondagmiddag 29 januari is dan de knalmiddag voor de basisschooljeugd. Voor de 34ste  keer vindt er dan de JEUGDPLAYBACKSHOW plaats. Zit je in groep 1 t/m 8 van de basisschool en wil je deze middag er met de grote wisselbeker vandoor gaan en/of met een geldprijs of vind je het gewoon leuk om mee te doen, geef je/jullie dan zo snel mogelijk op ( vóór 15 januari) door het opgaveformulier in te leveren dat je op school krijgt (ook elders in dit blad). Of  mailtje sturen naar tinymartens-hermans@home.nl kan ook. Voor iedere “artiest” is er een leuk aandenken.

Jeugd Playbackshow 2017Tijdens de Jeugdplaybackshow zullen de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses van 2017 en hun gevolg bekend gemaakt worden.

De Playbackshows staan onder muzikale begeleiding van Discotheek Star met de bekende Dj’s Guido en Erwin. Kortom een gezellig weekendje uit voor iedereen uit America en omgeving !!
Schroom je niet!! Schrijf je in voor dit festijn !!

(i.v.m. nieuwe alcoholwet werken we tijdens álle activiteiten met polsbandjes)