Intochtcomite AmericaVandaag kwam de sint met zijn pieten per trein naar America. De Sintercity stopte precies op tijd bij halte Station America, al waaide ‘t erg hard vandaag. Aan boord heel veel pieten en uiteraard Sinterklaas. Hij stond zelfs voorop, hij wilde namelijk snel in America aankomen.
Maar de pieten hadden geen pepernoten mee, waren ze kwijt, en dat is toch wel een probleempje. Gelukkig wisten de kinderen wel een oplossing, want in De Spar lag nog een hele voorraad. Rob en Olga waren zeker bereid om de zaak even open te maken en gaven de pieten zoveel pepernoten als dat ze nodig hadden. Toen kon de trein weer verder rijden naar De Bondszaal. Alle kinderen mochten natuurlijk mee met de Sintercity en de Pieten Express.
In De Bondszaal werd de Sint muzikaal verwelkomt door de fanfare. Wat een feest, en zeker toen de prijswinnaars van de Sinterklaas Kleurplatenwedstrijd bekend werden gemaakt. Er werd daar nog veel gezonden en gedanst. De kinderen van groep 7 en 8 waren toen al Pepernotenbingo aan het spelen in Station America. Het was wederom een zeer leuke middag, mede ook door het Intochtcomité van America.

 

Foto's Wendy Derix (Intochtcomité)

Foto’s Wendy Derix (Intochtcomité)

 

Foto's Hay Mulders

Foto’s Hay Mulders

 

Foto's Marco Hesp

Foto’s Marco Hesp