Vanmiddag kwam de Sint met zijn pieten dus weer naar America. Twee pieten waren al de hele dag naar de Sint aan het zoeken op de Duofiets van America, maar ze konden hem maar niet vinden. Maar met behulp van heel hard zingen van alle kinderen wist de goedheiligman gelukkig de weg naar America wel te vinden. Hij liet zijn treintje de goede kant op rijden, naar Het Turfstèkersplein, waar de jeugdleden van Muziekvereniging St. Caecilia America ook mooie sinterklaasliedjes aan het spelen waren!

Sinterklaas was erg blij weer iedereen te zien en dat was geheel wederzijds. Iedereen wilde ook wel meteen met de Sint op de foto, dat werd dan ook veelvuldig gedaan natuurlijk. De Sint wilde de kinderen wel meenemen naar Openluchttheater Het Beukenhof. En alle kinderen mochten mee in Sinterklaas zijn trein en huifkar. Eerst werden de oudste kids naar de soos gebracht van OJC Cartouche, waar zij leuke spellen en sinterklaaskaraoke gingen doen. De stoet maakte daarna nog een extra rondje door het dorp, totdat ze weer bij Het Beukenhofje uitkwamen, waar de Sint ook van harte welkom geheten werd.

 
In Het Beukenhof werden mooie liedjes voor Sinterklaas en zijn pieten gezongen en kregen de kinderen een “Meet & Greet” met de Sint. Vele papa’s en mama’s (en ook onze fotograaf;-) maakte meteen van de gelegenheid gebruik door hier een leuk kiekje van te maken. De middag vloog zo voorbij. Gelukkig had de Sint ook voor iedereen een leuk cadeautje meegebracht en bij vertrek kreeg iedereen ook nog eens een lekker zakje chips. En dat gaat er altijd wel in uiteraard.
 
Het is fijn dat de Sint weer in ons land is en ook America weer heeft gevonden.
En dat is heel goed nieuws natuurlijk!!!
 
 
Foto’s van Marco zijn te vinden via https://photos.app.goo.gl/a3FJYdZneBR85bG19.
Foto’s van Hay zijn te vinden via https://photos.app.goo.gl/aBZzMxiwAZX2rzhB7.
 
 
En hieronder ook een videocompilatie van deze gezellige middag!