​Hallo kinderen van America,
Ook dit jaar hebben we weer goed nieuws ontvangen uit Spanje van Sinterklaas! Hij is wederom van plan om het mooie America te bezoeken.

Het is nog wel de vraag hoe Sinterklaas en zijn Pieten naar America komen in verband met de stikstofcrisis. De stoomboot moet nog door de APK roetveeg meting, maar gelukkig loopt zijn paard niet op diesel! Toch zorgt ook dat beest voor CO2 uitstoot…

 

We zijn benieuwd hoe de Sint met zijn Pieten dit jaar weer naar America zullen komen! Op zondag 19 november staat het bezoek van Sinterklaas aan America op de planning. Om 14.00 uur verzamelen we bij de Turfstèker aan de Schiksedijk. Daar verwelkomen we Sinterklaas en zullen we na een rondje America een leuke middag gaan beleven!

 

Deze middag zal bij goed weer voortgezet worden in Het Beukenhof en bij slecht weer in de Blokhut Ôs Thoês van Jong Nederland America. Houd hiervoor een paar dagen van tevoren deze Facebookpagina en Isy in de gaten.

De kinderen van groep 7 en 8 mogen dit jaar weer naar OJC Cartouche. Daar zullen jullie een gezellige middag hebben samen!

 

Er zullen weer net als vorig jaar naamstickers uitgedeeld worden op de verzamelplek bij de turfstèker. Zelf een naamkroon o.i.d. maken mag natuurlijk altijd!
Ook mogen de kinderen weer thuis een liedje/dans oefenen zodat ze dit, samen met hun leeftijdsgenootjes, kunnen voordragen voor de Sint. Dit betreft de volgende liedjes per leerjaar;
Leerjaar 1-2 en de peuters; “De pieten mega dans” https://www.youtube.com/watch?v=lNsSZ0659Ok
Leerjaar 3; “De pietendans” https://www.youtube.com/watch?v=UttvH1DGspY
Leerjaar 4; “De pietengym” https://www.youtube.com/watch?v=mSXEaARk-2I
Leerjaar 5; “Superfan” https://youtu.be/5690LF5NGXw
Leerjaar 6; “Juichen voor de Sint” https://www.youtube.com/watch?v=t_6Bjtnm3tE

Wij hopen op veel creativiteit en enthousiasme, zodat we er samen een leuke middag van kunnen maken.

 

Groetjes van het Intocht comité America

 

Sinterklaas zou het leuk vinden om zo veel mogelijk kinderen uit America weer te zien dit jaar!