Maar liefst 9 prijswinnaars hebben vandaag een extra leuke
herinnering aan de Kermis 2020 in America mogen ontvangen.

De Kermis kon dit jaar (gelukkig) toch doorgaan en daarom organiseerde de Dorpsraad van America ook dit jaar weer leuke activiteiten om de Kermis wat te promoten, want de “Kermis moet natuurlijk blijven”. Voor de kinderen van de basisschool werd er al voor de 17e keer de Kermis-Kleurplatenwedstrijd georganiseerd en voor de 5e keer de Kermis-Straatkrijtwedstrijd. Dit jaar werden er 53 tekeningen op maandag ingeleverd bij één van de Kermisattracties en maar liefst 44 krijtkunstwerken werden er gemaakt op dinsdagmiddag voor de kerk. Door de coronamaatregelen mochten we dit jaar geen centrale prijsuitreiking doen op het Kermisterrein,
daarom werden alle prijswinnaars vandaag thuis blij verrast met een leuk cadeautje.

Hieronder de prijswinnaars van de Kermis-Kleurplatenwedstrijd:

0-2 jaar      Tess
3-4 jaar      Cas
5-6 jaar       Luc
7-8 jaar       Joni
9-10 jaar     Dewi
11-12 jaar   Wouter

 

Voor de kerk van America zijn de straatkrijtkunstwerken waarschijnlijk nog wel te bezichtigen van onder andere deze prijswinnaars:

0-4 jaar, Feiya met o.a. een meisje, zon en een bloem (vak 34)
5-8 jaar, Malu met een mooi meisje (vak 17)
9-12 jaar, Lotte met een blauwe pinguïn (vak 39)

Bekijk de foto’s van de Kermisstraatkrijtwedstrijd 2020 via Google Foto’s.
Bekijk de winnende Kermiskleurplaten 2020 en de blije bijhorende gezichten via Google Foto’s.
Hier zit ook een lieve (anonieme) brief met tekening bij die wij tussen alle kleurplaten vonden die wij jullie niet wilde onthouden.

De prijswinnaars mochten leuke prijsjes in ontvangst nemen en deze waren ook nog eens mooi verpakt door Ine Derks-Haegens.
Prijswinnaars gefeliciteerd en alle andere kinderen bedankt voor de mooie tekeningen. En alle kermisexploitanten worden bedankt voor hun bijdrage aan deze wedstrijd. Volgend jaar heeft iedereen weer kans om een mooie prijs te winnen, dus….